«Ақмола облысы білім басқармасының Бурабай ауданы бойынша білім бөлімі Щучинск қаласының №2 жалпы орта білім беретін мектебі» коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Коммунальное государственное учреждение «Общеобразовательная школа №2 города Щучинск отдела образования по Бурабайскому району управления образования Акмолинской области»

Әлеуметтік желілер

Схема проезда

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

"Бурабай ауданының білім бөлімінің Щучинск қаласының №2 орта мектебі"ММ-сі Ыстық тамақтың ұйымдастырылуын тексеру қорытындысы бойынша Акт

"Бурабай ауданының білім бөлімінің Щучинск қаласының

№2 орта мектебі"ММ-сі

Ыстық тамақтың ұйымдастырылуын тексеру қорытындысы бойынша

Акт

Тексеру мақсаты: Тамақ өнімдерінің сапасын, тағам дайындау технологиясын тексеру.

Тексеру мерзімі: 16.12.2019

Бракераждық комиссияның құрамы:

И.Д.Мельник - мектеп директоры, комиссия төрағасы,

Г.В.Сиваева -директордың ТЖ жөніндегі орынбасары

Г.Ә. Түпенова - директордың ТЖ жөніндегі орынбасары

К.Б.Тюшнякова  - ата-ана

 

Ыстық тамаққа мониторинг жүргізу жөніндегі Комиссия бекітілген кестеге сәйкес мектеп асханасында дайын өнімнің сапасын және тамақтануды ұйымдастыруды тексерді.

Мектепте тамақтану мектеп бойынша 02.09.2018 ж."Ыстық тамақты ұйымдастыру туралы" №212 бұйрығына сәйкес ұйымдастырылған.

 

Асхана меңгерушісі Г.С.Соложонкина дайын өнімнің бракераж журналын жүргізеді.. Өлшемдік нормалар ас мәзіріне сәйкес келеді. Азық-түлікті сақтау мерзімі мен шарттары сақталған, азық-түлікті сақтаудың оңтайлы температуралық режимі қамтамасыз етілген. Ыстық тағамдарды берудің температуралық режимі сақталады. Дайын өнімнің сапасы нормаға сәйкес келеді.

Тамақ өнімдерінің тәуліктік сынамасы күн сайын жүргізіледі. Тоңазытқышта 24 сағаттан аспайтын уақыт сақталады. Мектепте ауыз су тәртібі ұйымдастырылған.

Қайнаған су қол жетімді жерде қайнаған суға арналған шайнектерге құйылған.

Өнімдерді сақтау шарттары:

Азық-түлікті сақтауға арналған қойма бар, қойманың санитарлық жағдайы талаптарды қанағаттандырады, азық-түліктер стеллаждарда сақталады. Құжаттар: сертификаттар, жарамдылық мерзімі және сақтау шарттары туралы, өнімдердің түскен күні және оларды сату мерзімдері туралы құжаттар.

Қорытындылар мен ұсыныстар: бракераж журналы жүргізіледі, дайын өнімнің сапасы нормаларға сәйкес келеді, ауыз режимі ұйымдастырылған, келіп түскен өнімдердің сақталу шарттары сақталған, сәйкестік сертификаттары бар, ас блогының санитарлық жағдайы қанағаттанарлық. Бұзушылықтар анықталған жоқ.

 

И.Д.Мельник - мектеп директоры, комиссия төрағасы _________________

Г.В.Сиваева -директордың ТЖ жөніндегі орынбасары _________________

Г.Ә. Түпенова - директордың ТЖ жөніндегі орынбасары_______________

Ганеева О.М.  – әлеуметтік оқытушы________________________________

К.Б.Тюшнякова  - ата-ана__________________________________________

Жаңартылған күні: 26.02.2020 11:19
Құрылған күні: 25.05.2020 13:15

Текст