«Ақмола облысы білім басқармасының Бурабай ауданы бойынша білім бөлімі Щучинск қаласының №2 жалпы орта білім беретін мектебі» коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Коммунальное государственное учреждение «Общеобразовательная школа №2 города Щучинск отдела образования по Бурабайскому району управления образования Акмолинской области»

Әлеуметтік желілер

Схема проезда

Ұйымдар тізімі

Галерея

Смотреть все>>>

2019-2020 оқу жылына№ 2 ОМ ас блогының дайындығы бойынша мониторингтік комиссияның актісі

"Бурабай ауданының білім бөлімінің Щучинск қаласының

№2 орта мектебі"ММ-сі

Ыстық тамақтың ұйымдастырылуын тексеру қорытындысы бойынша

Акт

Тексеру мақсаты: 2019/20 оқу жылы ас блоктың дайындығын тексеру Тексеру мерзімі: 02.09.2019

Тамақтану сапасына промониторинг комиссиясының құрамы:

И.Д.Мельник - мектеп директоры, комиссия төрағасы,

М.В.Гончаренко -директордың ТЖ жөніндегі орынбасары

Г.Ә. Түпенова - директордың ТЖ жөніндегі орынбасары

С.В.Гарбуз - ата-аналар комитетінің төрағасы

О.М. Ганеева - әлеуметтік педагог

Мектеп асханасына оқу жылына дайындығына орай ыстық тамаққа мониторинг жүргізу бойынша тексеру жүргізілді. Мектепте тамақтану мектеп бойынша 02.09.2019 ж."Ыстық тамақты ұйымдастыру туралы" бұйрығына сәйкес ұйымдастырылған.

Отырыста мектеп әкімшілігінің мектеп асханасында кезекшілік кестесі, оқушылардың тамақтану тәртібі, мектеп асханасының жұмыс кестесі бекітілді. Мәзір қарастырылды. Мониторинг тобының 2019-2020 оқу жылына арналған жұмыс жоспары әзірленіп, бекітілді. Барлық комиссия мүшелері әзірленген жоспармен танысты.Денсаулық бұрышы бар, безендірілген.

Әлеуметтік қорғалмаған санаттағы оқушыларды тегін және жеңілдікпен тамақтандыруды ұсыну бойынша Мемлекеттік қызмет көрсету қамтамасыз етілді. Тізімдері бар. Тексеру барысында мектеп ас блогының төлқұжаты құрастырылып, толтырылды (қоса беріледі).Бұзушылықтар анықталған жоқ.

Қорытындылар мен ұсыныстар: ауыз су режимі ұйымдастырылған, келіп түскен өнімдерді сақтау шарттары сақталған, сәйкестік сертификаттары бар, барлық қажетті құжаттар бар, ас блогының санитарлық жағдайы қанағаттанарлық, барлық қызметкерлер медициналық тексеруден өтті.

Мектеп асханасы оқу жылына дайын.

 

И.Д.Мельник - мектеп директоры, комиссия төрағасы ___________________

М.В.Гончаренко -директордың ТЖ жөніндегі орынбасары _______________

Г.Ә. Түпенова - директордың ТЖ жөніндегі орынбасары_________________

С.В.Гарбуз - ата-аналар комитетінің төрағасы __________________________

О.М. Ганеева - әлеуметтік педагог ____________________________________

"Бурабай ауданының білім бөлімінің Щучинск қаласының

№2 орта мектебі"ММ-сі

Ыстық тамақтың ұйымдастырылуын тексеру қорытындысы бойынша

Акт

Тексеру мақсаты: Тамақ өнімдерінің сапасын, тағам дайындау технологиясын тексеру.

Тексеру мерзімі: 02..2019

Бракераждық комиссияның құрамы:

И.Д.Мельник - мектеп директоры, комиссия төрағасы,

Г.В.Сиваева -директордың ТЖ жөніндегі орынбасары

Г.Ә. Түпенова - директордың ТЖ жөніндегі орынбасары

К.Б.Тюшнякова  - ата-ана

Ыстық тамаққа мониторинг жүргізу жөніндегі Комиссия бекітілген кестеге сәйкес мектеп асханасында дайын өнімнің сапасын және тамақтануды ұйымдастыруды тексерді.

Мектепте тамақтану мектеп бойынша 02.09.2018 ж."Ыстық тамақты ұйымдастыру туралы" №212 бұйрығына сәйкес ұйымдастырылған.

Асхана меңгерушісі Г.С.Соложонкина дайын өнімнің бракераж журналын жүргізеді.. Өлшемдік нормалар ас мәзіріне сәйкес келеді. Азық-түлікті сақтау мерзімі мен шарттары сақталған, азық-түлікті сақтаудың оңтайлы температуралық режимі қамтамасыз етілген. Ыстық тағамдарды берудің температуралық режимі сақталады. Дайын өнімнің сапасы нормаға сәйкес келеді.

Тамақ өнімдерінің тәуліктік сынамасы күн сайын жүргізіледі. Тоңазытқышта 24 сағаттан аспайтын уақыт сақталады. Мектепте ауыз су тәртібі ұйымдастырылған.

Қайнаған су қол жетімді жерде қайнаған суға арналған шайнектерге құйылған.

Өнімдерді сақтау шарттары:

Азық-түлікті сақтауға арналған қойма бар, қойманың санитарлық жағдайы талаптарды қанағаттандырады, азық-түліктер стеллаждарда сақталады. Құжаттар: сертификаттар, жарамдылық мерзімі және сақтау шарттары туралы, өнімдердің түскен күні және оларды сату мерзімдері туралы құжаттар.

Қорытындылар мен ұсыныстар: бракераж журналы жүргізіледі, дайын өнімнің сапасы нормаларға сәйкес келеді, ауыз режимі ұйымдастырылған, келіп түскен өнімдердің сақталу шарттары сақталған, сәйкестік сертификаттары бар, ас блогының санитарлық жағдайы қанағаттанарлық. Бұзушылықтар анықталған жоқ.

 

И.Д.Мельник - мектеп директоры, комиссия төрағасы _________________

Г.В.Сиваева -директордың ТЖ жөніндегі орынбасары _________________

Г.Ә. Түпенова - директордың ТЖ жөніндегі орынбасары_______________

Ганеева О.М.  – әлеуметтік оқытушы________________________________

К.Б.Тюшнякова  - ата-ана__________________________________________

Жаңартылған күні: 22.10.2019 16:58
Құрылған күні: 25.05.2020 13:42

Текст